Liv mellom livene er en Åndelig regresjon. Du får tilgang til ditt høyere selv, dette er en del som alltid elsker deg uansett hva du gjør.

Når du gjennomfører et liv mellom livene regresjon, leder din åndelige guide deg til Sjele gruppen og Sjele rådet.  En av de sterkeste opplevelsene du kan ha under en regresjon er kjærligheten som strømmer inn i kroppen din fra de som elsker deg, inkludert ditt høyere selv og andre vesener på høyt nivå, som eldrerådet.

I en liv mellom livene regresjon kan du bli ført til steder som et magisk helbredelsessted, du kan bli ført til et sted for hvile og gjenoppbygging eller du kan bli ført blant til stjernene og universet.

Den viktigste du trenger for en regresjon er tillit. Du trenger tillit til din evne/sanser for å være åpen og mottakelig.En tidligere livs regresjon er en teknikk som bruker hypnose for å gjenopprette minner fra tidligere liv. Et tidligere liv regresjon kan avsløre hendelser fra tidligere liv som psykiske, følelsesmessige eller fysiske problemer som kan ha sin opprinnelse i traumatiske opplevelser fra tidligere liv.

QHHT Regresjon

QHHT er en teknikk som er, og har blitt brukt vellykket i mange år og er en helhetlig terapi for kropp, sinn og sjel, basert på årsak og virkning (karma). Reinkarnasjon kan hjelpe folk å helbrede følelsesmessig traumer eller en skade som du har overført fra et tidligere liv eller i dette livet. Reinkarnasjons terapi kan forandre livet ditt! Det vil hjelpe med å finne ditt potensial, skape mer medfølelse og kjærlighet, få tilgang til visdom, fred og veiledning for deg og andre. Etter tidligere regresjons økter, rapporterer flere klienter en større følelse av indre fred og kjærlighet, når de forstår at de har valgt sitt livsforhold og det de trenger å lære.

En Hypnose sesjon er en ren behandling.

Hypnoterapaut bruker hypnose for å behandle tilstander eller endre vaner.

Depresjon, angst, kronisk smerte, vektreduksjon, frykt og fobier, stress, lav selvtillit, sinne problemer, Sjalusi, Rusmisbruk, røyking emosjonell spising, stammer, fibromiologi, IBS og osv.

I en hypnose sesjon trenger jeg å vite hva problemet er, og hva du ønsker å oppnå?Skriv inn tekst her