HEALING?

Hvorfor vil ditt bevisste sinn forsøke å holde fast på sykdom?

 Fordi det bevisste sinnet ønsker å beskytte deg, er det alltid på vakt, spesielt hvis du er den type person som bruker mye tid på tankene dine, analyserer, observerer og har kontroll. Når bevisstheten observerer at endringer kan skje, vil det naturligvis "prøve" å gå inn for å beskytte deg. Når du kommer til selve problemet under en sesjon, og hvis du er usikker på healing prosessen, vil ditt bevisste sinn komme til å stoppe healing, selv om det er helbredende og bra for deg.

Du kan forsikre deg selv før du ankommer sesjonen, om at disse endringene skal skje. Sykdommen eller tilstanden er noe du vil bli helbredet. Hvor klar er du til å bli helbredet?

Vi er en samling minner? I årevis har psykologer diskutert og blitt enige om at erfaringer gjennom våre liv bestemmer hvem vi er, og hvordan vi handler. Våre minner registreres og lagres når vi eldes, og med tiden får de mer og mer innflytelse over oss. Re-programmer din underbevissthet med tanker om harmoni, helse og kjærlighet på et underbevisst nivå. Det du føler, hører vil bli akseptert av ditt underbevisste sinn og alle kroppens funksjoner vil normaliseres. Det er ingen begrensninger, unntatt grensene for din egen fantasi.

I følge Freud fortsetter det ubevisste å påvirke vår atferd og opplevelser, selv om vi ikke er klar over disse underliggende påvirkningene. Det ubevisste kan inkludere undertrykte følelser, skjulte minner, vaner, tanker, ønsker og reaksjoner.

Hvis noen prøvde å presentere deg en tro som ikke samsvarer med ditt trossystem, så ditt bevisst sinn vil filtrere den troen. Så i den forbindelse kan en persons bevisste sinn overstyre helbredelsesprosessen av hypnose.

 Dr. K. Wells

When you are willing to feel it, You can heal it
When you are willing to feel it, You can heal it

I virkeligheten er all type healing og helbredelse, selvhelbredende. All type hypnose er også selvhypnose som betyr at klienten lar seg gå inn på det nivået av avslapning.

«Kraft av positiv tenkning» virker IKKE ......... med mindre at du forstår det manglende stykket. Det stykket er hvordan det bevisste sinn og underbevisste sinnet virker. Når du er villig til å føle det, kobles det bevisste sinn og det underbevisste sinn sammen, og healingen skjer.

Universet gir oss ikke hva vi vil, det gir oss det vi føler.

Dr. Bruce Lipton, PhD, er en internasjonalt anerkjent leder i å bygge bro mellom vitenskap og ånd

                        Bruce Lipton, Ph.D,  avslører sammenhengen mellom Quantum Theory og følelser.

                                            Tekst: Velg cc eller streker på videoen nederst. Trykk så innstillinger ( tannhjul) på videoen.                                                                                     Trykk så tekst, oversatt automatisk, og velg språk.