Hva er Det HØYERE SELV, eller Underbevisstheten?

Dr. Milton Erickson: "Det ubevisste sinnet er mye smartere enn deg."

 Det er mange navn for Det Høyere Selv. Du kan kalle det Høyere Sinnet eller Super Bevissthet. Dolores Cannon kalte det Underbevisstheten. Det er ditt valg hva du kaller det. Det er den delen av deg som forbinder all visdom, kjærlighet og kunnskap som er ditt indre vesen / sjel. Når du er på linje med Ditt Høyere Selv lar den deg koble til det større bildet, for å helbrede umiddelbart dersom dette er hensiktsmessig. Noen ganger er mentale og fysiske plager forankret i traumer fra tidligere liv eller fra tidligere generasjoner. Noen ganger er de knyttet til leksjoner som læres i en persons nåtid eller faktisk tilbake til livmoren. Det gir ikke et svar på problemer og vanskeligheter, men en enorm ressurs av visdom. Ditt Høyere Selv vil ta deg til den erfaringen du trenger å se, og vil fortelle deg nøyaktig hva du trenger å vite på dette tidspunktet i livet ditt. All informasjon kommer fra din egen Høyere Bevissthet. Din Høyere Bevissthet vil aldri avsløre mer enn du er klar til å motta. Meldingen er at du alltid er elsket, og at din åndelige veileder alltid er med deg. Du er aldri alene. 


Hvordan kan du bidra til å helbrede tilstanden din etter en sesjon?

Kvantefysikkens logikk sier at for å oppnå regelmessig vedlikehold av kroppens gode helse, og for å få helbredelse, er det nødvendig å ha full tillit til at du kan helbrede deg selv. Forskere oppdaget at slik helbredelse er mulig, og skjer ofte når du har tro på deg selv.

Ditt ubevisste sinn inneholder ikke bare informasjon som ligger utenfor din bevissthet, men den administrerer også kroppsfunksjoner.

Det får hjertet ditt til å slå, blodet ditt til å sirkulere, fordøyelsen og lymfesystemet til å fungere .. og det får øynene til å blinke uten din bevissthet. Det er spennende at ditt ubevisste sinn klarer alt dette med perfeksjon.

Sannheten er at tankene våre er årsaken til mange sykdommer. Ditt bevisste sinn er som en kaptein som navigerer på et skip .... hvis ditt bevisste sinn gir riktig retning til underbevisstheten, vil underbevisstheten utføre instruksjoner for å gi deg helse og helbredelse. Du må gi de riktige tankene og bildene til ditt underbevisste sinn gjennom tro, gjentakelse og forventninger!

Det første skrittet for å begynne å helbrede deg selv ved hjelp av kraften i ditt underbevisste sinn, er å gi slipp på all negativitet, frykt, bekymring og tvil. Å sette deg i følelsesmessig negative tanker, styrer underbevisstheten i feil retning.

I virkeligheten er all type healing og helbredelse, selvhelbredende. Ingen kan gjøre noen frisk, med mindre den personen vil selv, det er fordi vi har fri vilje.

 Ditt Høyere Selv svarer under sesjon med klientens stemme på spørsmål som blir stilt av tilretteleggeren.

Ville det ikke være fint å finne ut hva kroppen din prøver å fortelle deg?

Dolores Cannon snakker om hvordan vi skaper vår virkelighet!

                       Tekst: Velg "cc" eller "linjene" i bunnen av videoen. Trykk deretter på                                                     "innstillinger (utstyr)" på videoen. Trykk deretter på "tekst", "automatisk                                                   oversatt", og velg deretter språket du vil ha.                  Hvordan bruke ditt underbevisste sinn til alt du ønsker

Tekst: Velg "cc" eller "linjene" i bunnen av videoen. Trykk deretter på "innstillinger (utstyr)" på videoen. Trykk deretter på "tekst", "automatisk oversatt", og velg deretter språket du vil ha.

Når du går inn og lytter, lytter til din indre stemme, din indre visdom, blir du koblet til underbevisstheten din.

Alle hendelser vi noen gang har opplevd i dette livet, dine tanker, følelser, livserfaringer eller tidligere liv, har skapt Underbevisstheten din. Hjernen din har programmert deg på den måten du tenker og oppfører deg på. Det Underbevisste Sinnet har også kapasitet til å tillate oss å lære og utføre uten å tenke, inntil du re-programmerer/eller helbreder Din Underbevissthet, slik at du kan kvitte deg med sykdommer og negative tanker som styrer livet ditt. Hvorfor er det slik? Din Underbevissthet, som er akkurat som en datamaskin tar over, fordi den har blitt programmert av Den Bevisste delen av tankene dine. Det meste av programmeringen av Din Underbevissthet skjer fra du er 0 til 7 år. Med mindre du har jobbet med å endre denne programmeringen, kjører programmeringen fortsatt i tankene dine den dag i dag. I virkeligheten er Ditt Underbevisste Sinn 95% av hvem du er. Dvs, dine vaner, tro, minner eller relasjoner slik at du enkelt kan finne veien og beholde din programmerte identitet.

Hvorfor gjør Din Underbevissthet dette?

I hovedsak gjør den det hva du har programmert den til å gjøre over mange års erfaring. Kanskje du vil endre programmeringen din rundt dine vaner, tro, frykt, minner eller relasjoner? Med meditasjon, positiv tankegang, kan du få fjernet det gamle programmet. Dessverre, etter kort tid kan underbevisstheten komme tilbake med sine gamle vaner. Å re-programmere  underbevisstheten positivt, er mye mer effektivt enn positiv tenkning.

Den beste og raskeste måten å re-programmer Ditt Underbevisste Sinn på er når du er i en theta tilstand under hypnose. Denne tilstanden gjør det mulig å gjøre endringer i det område du ønsker å endre. I en terapeutisk Hypnose sesjon endrer du alt uønsket bagasje som følelser, tro eller verdier.
Ingen hypnose sesjon er selvfølgelig rent terapeutisk. Hver sesjon tilbyr muligheten for både personlig utvikling, endre dårlige vaner og gi healing både i fysisk og psykiske form hvis det er hensiktsmessig.
Du vil få oversikt over dine egne ressurser, følelser, tro og verdier som kan støtte eller undergrave dine ønsker.
I theta tilstand er mottakelsen økt og du har tilgang til kunnskap og informasjon som normalt ligger i underbevisstheten. Denne tilstanden gjør det mulig å fjerne blokkeringer som er påført en selv ved negativ tankegang i underbevisstheten, og er nøkkelen til at du skal skape et bedre liv. slik at Din Underbevissthet kan begynne å hjelpe deg med å åpne ditt sinn, og bringe alt du trenger i livet. Aksepter programmeringen Underbevisstheten din har gjort for deg, eller så kommer de gamle programmene til å kjøre på autopilot for alltid. Utallige mennesker har brukt denne metoden for å komme over traumer, blant annet. Hypnose er sannsynligvis en av de raskeste måtene å gjøre endringer på i Underbevisstheten.

«Inntil du gjør Det Ubevisste sinn Bevisst, vil det lede livet ditt og du vil kalle det din skjebne. Carl Jung»

Bruce Lipton forklarer tydelig og konsekvent at "Kraften til positiv tenkning" ikke virker ......... med mindre du forstår det manglende stykket. Det stykket er hvordan det Bevisste og Underbevisste Sinnet virker.

                                               Tekst: Velg cc eller streker på videoen nederst. Trykk så innstillinger ( tannhjul) på videoen.                                                                                      Trykk så tekst, oversatt automatisk, og velg språk.

Er healing en placebo effekt eller magi?

Det er verken magi eller placebo-effekt. Vår Underbevissthet har kraften, og den er påvirket av vår tro eller tanker. For eksempel, hvis en person som har et mottakelig sinn, blir fortalt flere ganger at "du ser syk ut og du burde oppsøke legen". Personens Underbevissthet vil tolke dette som "hvis jeg ikke går til en lege, blir jeg ikke frisk". Så snart personen går til legen, begynner symptomene å forsvinne.

Hvorfor?

Det Underbevisste Sinnets helbredende program påvirkes av tro, eller programmering dvs. kultur, familie, religion osv. Det kan være fargen på pillen din, legen din i hvite frakk osv. Når folk tror at en medisin, behandling eller en bestemt lege kommer til å helbrede dem, opplever de at de kan bli kurert. Denne hjernekraften av en placebo-effekt er så sterk at den står for en tredjedel av alle forbedringer og botemidler som det er skrevet om i mange studier. Som barn har vi opplevd at for å få smerte til å gå bort, ville mor "kysse det for å gjøre det bedre." Det fungerte ikke alltid, men vi følte en bedring. Som voksne har vi også våre ritualer for helbredelse. Vi ber, går til legen, blir hjemme og spiser suppe osv. Når våre rutiner støtter på dyp tro på Underbevisstheten, hjelper de oss til å bli bedre.

Det Bevisste Sinnet (tankene) kontrollerer ca 5% av funksjonene våre i kroppen, mens Underbevisstheten vår har kontroll på over 95% av våre funksjoner i kroppen. Selv om Ditt Bevisste Sinn tenker, "Jeg er sunn", kan Underbevisstheten kjøre et annet løp. Et mye kraftigere program jobber i bakgrunnen, som for eksempel "Jeg har dårlige gener fordi familien min har en historie med kreft og høyt blodtrykk ."

Din kraftige Underbevisste hjerne ordner celler for å skape sykdom, eller helbrede. Som placebo effekter viser oss, kan troen også helbrede eller gjøre oss syke.