Coaching av Din Underbevissthet

Å forstå det ubevisste sinn og bevisste sinn er å sammenlikne med et isfjell, og hvordan de to delene av vårt sinn kan ha bedre samarbeide. Bare en liten prosentandel av hele isfjellet er synlig over overflaten. mens det ubevisste sinn, den største og mektigste delen forblir usett under overflaten. 

Tekst: Velg "cc" eller "linjene" i bunnen av videoen. Trykk deretter på "innstillinger (utstyr)" på videoen. Trykk deretter på "tekst", "automatisk oversatt", og velg deretter språket du vil ha.

Underbevissthet skiller ikke mellom virkelighet og fantasi

Er det sant at underbevisstheten ikke kjenner forskjellen mellom virkelighet og fantasi? Hvordan kan vi bevise dette? Et enkelt eksempel ville være din følelsesmessige reaksjon når du ser på en film. Tenk på en trist film som fikk deg til å gråte eller i det minste gjorde deg stum. Eller tenk på en skrekkfilm som fikk deg til å skvette! Du vet det bare er en film. Hvorfor reagerte du med slike følelser? Ditt bevisste sinn vet at det ikke er ekte, og at det bare er en film, men ditt underbevisste sinn har tatt det for ekte. Underbevisstheten er 5 ganger kraftigere enn det bevisste sinnet. Din følelsesmessige reaksjon fra en film, er beviset for å underbygge den overveldende kraften i ditt underbevisste sinn, i forhold til ditt bevisste sinn.

Hjerneforskere sier at det ikke er noen filtre i underbevisstheten i hjernen vår, for å skille mellom fantasi og virkelighet, og derfor antas alt for å være ekte. Dermed kan ikke det underbevisste sinnet vite forskjellen mellom det å være ekte eller falsk. Denne informasjonen er veldig nyttig og er av største betydning, som du kan bruke til din fordel, i ditt personlige utviklingsarbeide.

Hvis du kan forstille deg eller spille din rolle veldig bra, ta frem de ønskede følelsene som gjør at det ser troverdig ut, og ditt underbevisste sinn vil ta det for å være ekte.

Du kan forestille deg scenarier i tankene dine, for å påvirke permanent forandring, med riktige visualiseringsteknikker. Det vil si at ved å spille filmen i tankene dine, gjøre det at det ser veldig realistisk ut. Du kan gjøre tankene dine livlige og realistiske ved å visualisere, bruke følelser og ord til det beste av evnen din.

Ved å gjøre riktig visualisering i ca. 7 dager, vil du opprette en ny nevral bane. Når du fortsetter å gjøre visualiseringen i ca. 21 til 30 dager, ville du ha skapt deg nye vaner.

Du kan velge å endre noe i deg selv. De eneste begrensningene i endringene, er din gamle tro, som forteller deg at endringen ikke er mulig.

Husk, jo mer du kjemper for en tro, jo mer eier du den. Med andre ord, jo mer du motstår din iboende evne til å forandre deg til å vokse, jo mer blir du som før.

 For å forandre livet ditt, må du endre tankene dine. For å klare å endre tankene dine må underbevisstheten coache deg og finne de ferdighetene som du har. Omprogrammering av Underbevisstheten er avgjørende for din suksess, og vil gjøre det mulig for deg å holde deg positiv for å gjøre drømmene dine til virkelighet. Noen ganger møter man på hindringer som blokkerer våre veier å tenke på. Dessverre er disse hindringene forårsaket av våre egne tanker.

Det er to deler av Det Bevisste Sinnet: Det Bevisste Sinnet er logikkstedet mens Underbevisstheten nås av minner, fantasi og følelser. Det Bevisste Sinnet er ansvarlig for de mange tingene du velger å gjøre. Eks: Når du først har lært å kjøre motorsykkel, gjør Ditt Bevisste Sinn det meste av arbeidet. Du tenker på å trykke inn clutchen når du bytter gir, styrer hjulet riktig slik at du ikke vil krasje og trykker inn bremsene når du kjører for fort. Etter en stund tar kjøringen mindre og mindre oppmerksomhet. Til slutt er det som om du er på autopilot når du kjører. Du trenger ikke å tenke på alle trekk.

Tekst: Velg "cc" eller "linjene" i bunnen av videoen. Trykk deretter på "innstillinger (utstyr)" på videoen. Trykk deretter på "tekst", "automatisk oversatt", og velg deretter språket du vil ha.

Underbevisstheten er mektige, men hvorfor er den mektig? Hvordan virker underbevisstheten?

Eks: Jeg er glad, eller jeg føler meg trygg. For å bekrefte det, er tre ingredienser nødvendige. Ord, klar visualisering og en tilsvarende følelse. De fleste forstår ikke dette når det gjelder bekreftelser, de sier bare ordene, visualiserer ikke, og med ingen følelse.

Hvis jeg sier at jeg elsker et eple? Når jeg sier ordet eple, vet underbevisstheten at jeg nyter og elsker det. Men hvilket eple? Sinnet mitt blir forvirret fordi det søker gjennom hele min underbevissthet (min harddisk) fra dagen jeg ble født for rødt eple, grønt eple, gule epler, søt og sure epler. Hvilke epler snakker han om? Så ord alene er ikke nok. Derfor har vi visualisering. Når jeg sier at jeg elsker epler og jeg visualiserer et lyse rødt eple, går tankene mine. Åh! Det er det han snakker om. Derfor er ord og visualisering viktig. Følelser er energi. Tesla sa: "For å finne universets hemmeligheter, tenk energi, frekvens og vibrasjon! Alt er laget av energi som vibrerer med en viss frekvens.

Hvis jeg går inn i min underbevissthet, gjentar jeg en bekreftelse, f. eks: «Jeg er glad». Med Klar visualisering av å kjenne hvordan det føles å være glad? Da begynner det å vibrere i min underbevissthet på samme frekvensen og energi. Så hver kjede har molekyler og atomer som vibrerer ved en viss frekvens som binder det sammen og skaper en viss sak. Mange gutter og jenter forteller meg at de fortsatt tiltrekkes av den samme typen person i sitt liv. Hvorfor?

Et enkelt eksempel: En gutt og en jente møter hverandre. De er sammen i to år, har et godt intimt forhold, og så blir det brudd mellom dem. Han henger ute sammen med vennene sine for å komme over forholdet. Hun kjøper sjokolade, drikker vin med vennene sine for å komme over ham. Etter seks måneder føler hun at hun er over John, hun er klar til å date igjen. Men hvem tiltrekker hun inn i sitt liv igjen? En lignende fyr, men en annen person, med samme vibrasjon, men med et navn som heter Peter. Hvorfor? Fordi Sue har vibrasjoner, opplevelser, følelsesmessige opplevelser som vibrerer på hyppigheten av John i hennes underbevissthet. De er ikke sammen lenger, men de opplevelsene hun hadde med John vibrerer fortsatt på Johns frekvens i hennes underbevissthet. Hvem tror du hun tiltrekker seg på en ny date? En annen John, kalt Peter på en lignende frekvens blir trukket til henne. Energi vet ikke hvordan den skal skille mellom det som er bra for deg og hva som ikke er bra for deg. Det er bare en lignende frekvens som blir trukket til deg. Så hvis du vet hvordan underbevisstheten fungerer, og du vet hvordan du kan programmere den, velg positive ord, tydelig klar visualisering og en tilsvarende følelse. Følelsen er den viktigste komponenten fordi det er den faktiske energien som tiltrekker seg vibrasjonen.

 

Det Ubevisst sinn kontroller deg 95% av dagen

Tekst: Velg "cc" eller "linjene" i bunnen av videoen. Trykk deretter på "innstillinger (utstyr)" på videoen. Trykk deretter på "tekst", "automatisk oversatt", og velg deretter språket du vil ha.