Hva skjer under en Regresjon

 

Dr. Brian Weiss sier fortidens regresjon kan bidra til å helbrede sinnet, kroppen og sjelen. Så da hans egen datter Amy ble diagnostisert med den syns truende sykdommen grå stær i en alder av 25 år, bestemte hun seg for å prøve. Finn ut hva hun så under hennes fortids regresjon og se hvordan hun har det i dag.

Tekst: Velg cc eller streker på videoen nederst. Trykk så innstillinger ( tannhjul) på videoen. Trykk så tekst, oversatt automatisk, og velg språk.

En sesjon er det beste samarbeidet med Ditt Høyere Selv, som kan integrere fortid, nåtid og fremtid og coache en ny vei for livet ditt i harmoni med ditt livs oppdrag.

Hver sjel er unik, og derfor varierer sesjonen forskjellig fra person til person. Noen kan bli tatt tilbake 1-3 tidligere liv, i dette livet eller fremtiden. Din Underbevissthet fører deg til det livet som best forklarer problemene du opplever. Det begynner med hvem du er og dine omgivelser. Vi flytter til flere viktige dager i livet ditt. Vi tar deg til åndenes side for å få et flott perspektiv på livet som helhet, og for å vise hva du har lært, og dens formål.

Vi bringer fram Din Underbevissthet (Ditt Høyere Selv). Det er den delen av deg som har vært med deg siden starten! Denne fantastiske energien kommer gjennom med det formål å få vise deg det livet som ble valgt for deg, og svare på alle spørsmål. Deretter gjør den en kroppskanning for å helbrede og reparere kroppen, når det er hensiktsmessig. Din Underbevissthet setter alltid deg først ved å vise dine gode tanker, kjærlighet, vennlighet og humor. Det kan forklare de underliggende årsakene til problemer som har oppstått, og underbevisstheten er så glad for å endelig å få snakke med deg privat!

3 vanlige spørsmål om tidligere livsregresjon til Brian Weiss

I løpet av de siste 20 årene har jeg brukt meditasjon og regresjons teknikker med tusenvis av pasienter, og har hjulpet mange av dem til å lindre psykiske og fysiske symptomer.  

Lege og psykiater Brian Weiss

Fordelene ved regresjons behandling strekker seg langt utover lindring av symptomer. Healing gir ofte resultater på alle nivåer av vårt vesen, inkludert det fysiske, det følelsesmessige og det åndelige. Før noen får sine egne erfaringer med regresjon, er dette noen av de vanligste spørsmålene Brian Weiss hører om før prosessen:

Spørsmål: Er regresjons øvelsene alltid minner fra tidligere liv? Er dette den eneste måten å ha slike minner på?

Svar: Det er absolutt mulig å få virkelige fortidsminner gjennom regresjon, selv om mange andre typer av avslapping eller meditasjons teknikker kan føre til det samme. Folk kan også oppleve fortidsminner under drømmer, eller på mange andre måter. For eksempel var min første opplevelse av et tidligere liv ikke under en regresjons behandling eller hypnose, men under en tilstand av avslapning, forårsaket av shiatsu massasje. Plutselig observerte jeg meg selv som en prest i det gamle Babylon. Jeg vil påpeke at det tok meg tre måneder med daglig meditasjon, før jeg hadde denne regresjonen. Så jo mer du trener, jo bedre forberedt er du på å åpne opp for disse opplevelsene.

Spørsmål: Hva slags minner er det som kommer frem under en regresjon ?

Svar: Jeg fant ut at fortidsminner ofte er tilgjengelige og beskrevet på en av to måter. Den første er det klassiske mønsteret, hvor personen bare går inn i en levetid og er i stand til å oppleve en ekstremt fullstendig detaljert skildring av det livet og dets hendelser. Nesten som om det var en historie, du går gjennom mye av levetiden din; det vil si, det begynner ofte med fødsel eller barndom og slutter ikke før døden. Minnene fra det tidligere livet blir opplyst og utforsket til fordel for personens høyere visdom og muligens av en religiøs figur eller åndelig veiledning. Det andre mønsteret fra fortidens minner er det jeg kaller nøkkeltidsflyten. Her viser underbevisstheten de viktigste eller relaterte øyeblikkene fra flere tidligere liv, de viktigste punktene som best illustrerer personens skjulte traumer og kan raskt og kraftig helbrede dem.

Spørsmål: Hvordan kan jeg vite om minnene jeg har er ekte, eller om de er fantasier eller resultatet av fantasien min? 

 Svar: Det er ikke viktig om det som kommer er et symbol, en metafor, et sant minne, fantasien din eller en blanding av dem alle. Mitt råd er å slappe av og la det som skjer skje,uten å dømme. Hvis du tillater den rasjonelle siden av hjernen din å overta, kan du blokkere minner og kaste bort en mulighet. Bare opplev og la din underbevisste visdom komme - etterpå kan du analysere hva du har gått gjennom. Med praksis blir ting klarere, og du kan skille mellom hva som er et minne og hva som er metafor, symbol eller fantasi.Det er mange som prøver å bekrefte sine minner med bevis. Noen av dem har funnet sine egne graver, andre finner offisielle poster som bekrefter bevismateriale som minner, og gir bevis på tidligere liv. En av de mest ekstraordinære tilfellene med dette er om en kvinne som heter Jenny Cockell. Som barn hadde hun minner om at hun bodde i Irland og døde når barna hennes fortsatt var unge. Som voksen bestemte hun seg for å lete etter dem, og hun klarte å finne fem av de åtte barna hun hadde født på den tiden.
Bekreftelse kan også skje gjennom følelser knyttet til minner og ved lindring av symptomer. (Xenoglossy, det paranormale fenomenet hvor en person er i stand til å snakke eller skrive et språk han eller hun ikke kunne ha fått på naturlig måte)

Kan hvem som helst bli hypnotisert, og kan det være farlig?
Mister jeg kontrollen når jeg er i trance-tilstand?
                                                                                                         

Hypnose er en ikke-påtrengende teknikk, hvor du alltid har kontroll. Hypnose betyr ganske enkelt at du føler deg avslappet og har høy fokus og oppmerksomhet for å oppnå en økt tilstand av bevissthet som kan kalles en trance.  Hypnose er en teknikk som tillater terapauten og pasienten å dra nytte av sinnet for å fremme helbredelse. 

I løpet av de siste 188 årene med vitenskapelig forskning som involverer hypnose, har ikke en eneste sak vist noen skade som følge av hypnotisk transe.

Alle kan bli hypnotisert, så lenge de tillater det å skje.

Det tidligste bevis på hypnose kommer fra oldtiden, fra 1550 f.Kr. Nesten alle gamle kulturer, inkludert sumeriske, persiske, kinesiske, indiske, egyptiske, greske og romerske, brukte hypnose som healing. Hypnose er blitt mer vitenskap de siste årene. Helsepersonell og leger har blitt mer åpne for å prøve hypnose på pasienter. Både medisinsk hypnose og visse parahypnotiske teknikker er av særlig interesse for leger i den senere tid.

 Det er mange myter om hypnose, inkludert ideene om at folk i en hypnotisk tilstand kan handle mot deres vilje eller avsløre privat informasjon. Disse scenariene, som ofte er skildret i bøker eller filmer, er fabrikkert, ment bare for underholdning. Sannheten er at hypnotisk tilstand er mer som en levende dagdrøm.

Hvis Ditt Bevisste Sinn var bekymret, ville du i verste fall ikke kunne gå inn i en tilstand av hypnose til å begynne med, eller du kan få full bevissthet og så avbryte økten.  

Hypnose ble godkjent av American Medical Association i 1958 som en effektiv og trygg teknikk. Best av alt, hypnose gir ingen bivirkninger. De fleste er ikke klar over at de faktisk gjennomgår hypnose hver dag. Transe-lignende følelser du opplever mens du leser en bok, ser på en film eller dagdrømmer, er alle hypnotiske tilstander preget av fokusert oppmerksomhet. Den eneste forskjellen mellom hypnose og disse daglige trance-tilstandene er at, i hypnose brukes denne tilstanden for å oppnå noe: for eksempel helbredelse, eller brukes for stressavlastning.

Under ser du linker som forskere, leger og psykologer, som bruker og godkjenner hypnose

Medical Recognition of Hypnosis & Hypnotherap : https://blobby.wsimg.com/go/e5d2e0e0-8e13-4d01-a27b-fbcadd6161f5/BMA_AMA_APA_and_Hypnosis_1955_1958_1962.pdf

 The Medical & Scientific: https://www.trevorwaleshypnotherapysolutions.co.uk/blog/hypnosis-is-recognized-as-an-effective-treatment-too-by-the-british-medical-association

The Medical & Scientific: https://www.rebhp.org/articles/Hypnosis-Medical-Scientific-Article.pdf