https://www.quantumthetahealing.com/fa/sfhh-asl%db%8c/

Velkommen til Quantum Theta Healing   

Naerges Eklund                                                                                                                                                                      

Quantum Theta Healing er en form for alternativ behandling. Den helbreder kropp og sinn fra et kvante nivå, og den helbreder og reparerer kroppen, når det er hensiktsmessig.

En hypnose sesjon er det beste samarbeidet du har med din Underbevissthet(Ditt Høyere Selv)

Dr. Milton Erickson sa en gang: "Pasienter er pasienter fordi de ikke er i kontakt med sin egen underbevisste." Mennesker som er i kontakt med underbevisstheten sin, har også kontroll over sin skjebne.

Mennesker har alle de ressursene de trenger for å gjøre endringer som de vil.

Visste du at du har en kraft i deg bedre enn noen annet?         Visste du at kraften av Din Underbevissthet kan helbrede kroppen din?   

Hypnoterapi lærer deg hvordan du lager et indre bilde av deg selv, hvor vaner kommer fra og hvordan du bruker det til å skape vaner som fungerer for deg.

Med hypnoterapi vil du oppdage hvordan du øyeblikkelig tar kontroll over negative følelser og får positive følelser i deg, slik at du kan bli motivert til å gå etter det du vil.

Hypnoterapi viser deg verktøyene som vil gjøre deg ustoppelig!

Dr. Brian Weiss hos Oprah og forteller om Regresjon

Tekst: Velg cc eller streker på videoen nederst. Trykk så innstillinger ( tannhjul) på videoen. Trykk så tekst, oversatt automatisk, og velg språk. 


Årsaken til at vi reinkarnerer, er at vi har mange ting å lære om kjærlighet, medfølelse, nestekjærlighet, ikkevold, indre fred, tålmodighet og så videre. Det vil være vanskelig å lære alle disse tingene i løpet av bare ett liv. Noen kommer også tilbake frivillig for å hjelpe andre. Du er ikke her ved et uhell eller ved en tilfeldighet av naturen. Du er et åndelig vesen som lærer om kjærlighet i denne jordskolen.

Dr. Brian Weiss

Quantum Healing Hypnosis Technique 

Hypnose betyr ganske enkelt at du føler deg avslapet og har fokus. 

Hypnose betyr ikke å ha makt over en annen person

All hypnose er ganske enkelt selvhypnose.


Hypnose er en vanlig dags tilstand. I løpet av en dag kan vi gå i hypnose flere ganger, som når vi kjører bil, ser på TV eller leser en bok. Et eksempel er når du kjører bil. Naturen passerer raskt forbi, eller når du lytter på radioen. Plutselig merker man at man har forflyttet seg et godt stykke uten å huske avstanden du har tilbakelagt. Dette kan også skje forran tv` n eller når du leser en bok. Du har mistet kontakt med omgivelsene rundt deg, men er likevel tilstede. Du har driftet inn i en tv eller bok transe. Men når du tar en sesjon i hypnose, er du i kontakt med personen som har hjulpet deg inn i transen og du er i direkte kontakt med ditt ubevisste sinn/underbevisstheten.

Kvantefysikk og kvantebiologi forteller oss at nevro - transmittere er i hver eneste celle i menneskekroppen. Denne nye kunnskapen er nøkkelen til ditt sinn / kroppsforbindelse.

Det ubevisste sinnet påvirker milliarder av individuelle celler i hele kroppen, noe som gir oss helse eller problemer i henhold til underbevisstheten vår.

Hypnose lar oss nå underbevisstheten for å endre adferd, fysiske problemer og helbredelse under en sesjon.Dette er begynnelsen på vår evne til å manifestere en rekke fantastiske ting.

                       Hva du søker, søker deg! Rumi 

https://www.quantumthetahealing.com/fa/sfhh-asl%db%8c/