FORBERED DEG FOR DIN QHHT Regresjon

 

Noen dager før sesjonen: 

 Det er viktig å forberede deg selv ved å sette opp en hensikt med sesjonen før du kommer. Alle som planlegger å delta i en sesjon, bør være ærlig med seg selv, og du vil få det du trenger.

Setningen under kan være nyttig for sesjonen da den hjelper deg å få lettere kontakt med underbevisstheten din. 

"Jeg føler at jeg har en tydelig og direkte kommunikasjon med Mitt Høyere Selv."
 Denne setningen er viktig å repetere til seg selv

Hvordan kan en best tilnærme seg en QHHT-sesjonen på?
Det er imidlertid ikke viktig at du tror på livet etter døden. Tro er ikke nødvendig for Det Høyere Selv. Uansett dine spørsmål, vil alle svarene Det Høyere Selv gir, hjelpe oss med å nå balanse, oppfyllelse, forståelse og lykke. Ha et åpent sinn og nysgjerrighet med ingen forventninger. Uansett hva som skjer, vil det være akkurat det du trenger. QHHT er en helt unik opplevelse, og gir forskjellige opplevelser for hver person. Når du er åpen og avslappet, da har du direkte kontakt med din underbevissthet og du kan oppnå de endringene du vil. 

Stephan Gilligan beskriver hvordan du under en hypnosesesjon, gir slipp på:
din normale identitet -måten du tenker - måten du snakker på, måten du reagerer på. følelsen av deg selv synker til et mye dypere nivå, slik at alt annet blir formbart.                                                                  

Skriv ned spørsmål du ønsker Ditt Høyere Selv skal svare på (kun QHHT-sesjon/regresjon)

Vennligst begrens dine spørsmål til maksimalt 15 spørsmål. Spørsmålene skal handle om deg - ikke om noen andre.  Sett spørsmålene i rekkefølge av betydning for deg, da vi kanskje ikke kan adressere dem alle. Det er ingen grenser for hva du kan spørre om når du kommuniserer med Ditt Høyere Selv. Mange kommer med spørsmål om deres livs-formål, arbeid,helse, økonomi eller fremtiden. .

Nedenfor er noen eksempler på spørsmål man kan stille (kun QHHT-sesjon/regresjon)

Hva er mening med mitt liv? Er jeg på rett vei? Hvordan kan jeg få ro og balanse? Har jeg noen karma jeg trenger å jobbe meg gjennom?

Hva er det som hindrer meg  for å komme videre i forholdet mitt, min jobb,  osv.... ?  Har jeg en sjelsvenn?

Jeg trives ikke på jobben min. Burde jeg finne en ny jobb?  Hva skal jeg studere på skolen?

Hvorfor har jeg denne allergien eller sykdommen? Jeg har hatt astma siden fødselen. Hvorfor?  Kan mitt ubehag/plage bli helbredet?

Dagen for selve sesjonen:

Koffein: Begrens bruken av koffein, ta bare en kopp. Koffein gjør deg våken. Ingen narkotiske stoffer eller alkohol på selve sesjons dagen. Drikk mye vann.

Husk å spise godt før sesjonen begynner. Sesjonen varer opp mot 5 til 6 timer. Det kan være lurt å ha med noe snack til etter sesjonen.

 Meditasjon hjelper deg med å tømme tankene. Hvis du ikke mediterer, så gjør noe som beroliger deg.

Du bør ha gode, løstsittende klær som ikke vil hindre blodsirkulasjonen, da du blir liggende en god stund. Hvis du vanligvis fryser, ta med ekstra klær og sokker.

Sesjonen vil bestå av tre deler, intervju, regresjonsdelen og en kort samtale etter selve sesjonen.

Oppmøte kl: 10:00 eller etter avtale
Det beste for deg, er hvis du kommer med dine spørsmål og intensjoner uten å være knyttet til utfallet.

Kan jeg ta noen med meg?                                                                                                                                                                                                
Selv om du kanskje føler behov for litt støtte, fra familie eller venner under sesjonen, er det lurt at du kommer alene. For det første åpner du deg lettere og du holder ikke informasjon tilbake som er nyttig i prosessen. For det andre, personlig informasjon kan komme fram under sesjonen som du kanskje ikke vil dele.  Det er av stor respekt for deg at jeg ikke ønsker noen andre til stede i lokalet.

Under sesjonen vil du bli ledet inn i en dyp avslappet hjernetilstand (Theta). Dette er tilstanden du er i hver dag om morgenen, når du kommer ut av søvnen, og om kvelden kort tid før du sovner. Det er en kreativ tilstand der du kan utforske og kommunisere på dypere nivåer av bevisstheten. Bli i ett med det du ser og føler, da vil sesjonen bli mer vellykket.

Bare nyte opplevelsen og la universet ta vare på detaljene.


                                                                                                    

Lydopptak: Det vil bli lydopptak av sesjonen, men det er kun ved regresjon at klienten får med seg opptaket.                Vennligst ta med deg en minnepenn på minimum 4 GB. (Kun QHHT sesjonÅ lytte til opptaket er av største betydning.  Behandler beholder originalopptaket, men har ikke lov å dele dette til noen uten samtykke fra klientenIKKE HØR PÅ OPPTAKET MENS DU KJØRER BIL!!!!

Viktig: Heallingen kan skje umiddelbart under sesjonen, eller det kan ta noen uker eller måneder før du føler noen endring, og du kan bli i tvil. Enhver tvil, eller skepsis vil helt undergrave det arbeidet som er gjort av Ditt Høyere Selv       ( underbevisstheten ) under sesjonen. Det er viktig å lytte til lydopptaket, og føl og tro på det du har fått under sesjonen av Ditt Høyere Selv som er spesielt ment for deg. Siden vibrasjonen av Ditt Høyere Selv ble tatt opp, vil du fortsette å få healing hver gang du lytter til opptaket.  

Etter sesjonen En kort samtale om selve sesjonen, det du har opplevd og hvordan du har oppfattet sesjonen. Det er best å ikke å legge seg når du kommer hjem, da du må spise noe etter sesjonen og gå en tur for å «jorde» deg. Planlegg resten av dagen som ikke krever mye konsentrasjon eller fysisk hardt arbeid. I tre dager etter sesjonen har du direkte kontakt med Ditt Høyere Selv, så vær obs fordi Ditt Høyere Selv vil finne det lettere å kommunisere med deg gjennom drømmer, følelser eller meditasjon. Dette varierer fra person til person.

Hvor mange sesjoner trenger jeg?

Fordi en sesjon er en slik grundig prosess, trenger de fleste bare én sesjon. Flere sesjoner kan legges til hvis ønskelig. 

Er Quantum Theta Healing en erstatning for medisinsk behandling?

En hypnose sesjon må aldri påberopes i stedet for å søke profesjonell medisinsk rådgivning, behandling eller diagnose. Profesjonell medisinsk behandling må ikke bli ignorert eller forsinket på grunn av noe du har tolket på denne nettsiden. Du bør straks søke råd fra kvalifisert helsepersonell for eventuelle medisinske forhold du måtte ha.