Dolores Cannon

                                                        Tidligere livs regressionist og hypnoterapeut

QUANTUM HEALING HYPNOSE
Transe er tilstanden der hypnose finner sted. Det er også en tilstand vi ofte går inn i, i løpet av en dag.

Quantum Healing Hypnose terapi (QHHT) er en hypnose teknikk skapt av Dolores Cannon. Hun utviklet og finjusterte teknikken i løpet av hennes 45 år lange karriere som en regressiv hypnoseterapeut. Hun har arbeidet med tusenvis av klienter fra land over hele verden. Dolores Cannon døde i 2014. 

Dolores Cannon snakker om den enorme kraften hun får tilgang til av informasjon og helbredelse, kjent som underbevistheten hun og alle sertifiserte QHHT-utøvere jobber med, under sine QHHT-sesjoner.

                                                        Tekst: Velg cc eller streker på videoen nederst. Trykk så innstillinger ( tannhjul) på videoen.                                                                                                Trykk så tekst, oversatt automatisk, og velg språk.

QHHT innebærer å bringe et individ i den somnambulistiske tilstanden av transe gjennom visualisering. En tilstand som under vanlige forhold oppleves kun to ganger daglig: like før du blir bevisst våken og øyeblikket like før du sovner.  Dolores Cannon begynte sin undersøkelse av tapt kunnskap og reinkarnasjon i slutten av 1960-tallet ved å utvikle QHHT.

QHHT startet som forskning på tidligere liv, og i dag, med utvidelsen av menneskets bevissthet, er tidligere liv tilgjengelig for mer erfaring. Noen mennesker opplever fremtidige liv, parallelle liv, at de har levd på andre planeter eller kommer fra andre dimensjoner. QHHT fokuserer på et konsept om at klienten vil gå til «det mest passende tidspunkt og sted" for å løse eventuelle forespørsler om healing eller informasjon.

I QHHT blir man først regressert til dette livet, eller et tidligere liv. Deretter forbindes klienten med Sitt Høyere Selv (underbevisstheten ) , som gir healing og svar på klientens spørsmål. Hvor høyt nivå Ditt Høyere Selv svarer på, avhenger av klientens frekvensnivå. ( Hjernens bølger kan bli redusert med en frekvens på 4-7 sykluser per sekund ). Ditt Høyere Selv svarer i QHHT med klientens stemme på spørsmål som blir stilt av tilretteleggeren. QHHT er vanligvis rettet mot individet. Det er klientens problemer og spørsmål tilretteleggeren forsøker å finne løsninger og svar på. Likevel hender det i blant at Det Høyere Selv kommer med informasjon av allmenn interesse.

Dolores Cannons metode for hypnoterapi er forskjellig fra tradisjonell hypnoterapi. Mange tradisjonelle hypnoterapeuter foretrekker å jobbe i '' alfa''hjernebølger som er et lett nivå av transe. QHHT innebærer å få et individ til det dypeste mulige nivå av hypnose, den somnambulistiske eller Theta-tilstanden. QHHT-teknikk er en sikker, integrert regresjons-prosess som tar deg inn i de dypeste nivåene av bevisstheten din, hvor du vil finne en sterk medfølende støtte og forståelse for livet ditt. Det mest fantastiske med QHHT er at det er du som har kontroll over prosessen.

QHHT er et kraftig verktøy for å få tilgang til den kunnskapsrike delen av oss selv som har blitt kalt Det Høyere Selv. QHHT gjør det mulig for alle mennesker fra hvilken som helst bakgrunn, kultur, religion eller trossystem å engasjere seg med Det Høyere Selv, siden det ligger utenfor det bevisste sinnet. Ditt Høyre Selv vil aldri handle mot dine beste interesser eller verdier. Det vil aldri si eller gjøre noe som setter deg i en utsatt eller sårbar situasjon.

Forskere har oppdaget at visse hjernebølgefrekvenser (Theta-Healing) kan:                                                                       1. lindre stress og fremme en varig og betydelig reduksjon i mennesker som er utsatt for angsttilstander.
2. tilrettelegge for en dyp fysisk avslapping og mental klarhet
3. øke verbal evne og også ytelsen av IQ,
4. bedre synkroniseringen mellom høyre og venstre hjernedel
5. gi levende mentale bilder automatisk
6. redusere smerte, fremme glede og stimulere frigivelsen av endorfiner (Endorfiner er blant hjernekjemikaliene kjent som nevrotransmittere, som fungerer for å overføre elektriske signaler i nervesystemet.)

 

As Milton Erickson used to say "it is important that you learn to trust your unconscious mind iplicity....it is a hell of a lot smarter than  you are!

 Milton Hyland Erickson

Psykiater og psykoterapeut som spesialiserer seg i medisinsk hypnose og familieterapi

Milton-modellen er oppkalt etter Milton H Erickson.

Han utviklet en bemerkelsesverdig tilnærming til terapi ved å bruke hypnoseteknikker som var så unike at det ble anerkjent som en ny tilnærming og navngitt etter Milton selv. I dag er tilnærmingen han foregikk kjent som Ericksonian hypnosis eller Ericksonian hypnoterapi & Milton-modellen er grunnlaget for dette.

Miltons tilnærming til å kommunisere med mennesker var veldig annerledes enn typiske terapeuter. Metoden hans for å indusere transe varierte med hver klient avhengig av hver enkelt kundes individuelle kommunikasjonsstil. Han trodde at hypnose ikke er det noe du gjør med noen - det er en tilstand av å være som er preget av samspillet med hypnotisør og personen som blir hypnotis.

The Legacy of Ericksom: Stephen Gilligan, ph
Erickson viste hvordan en personens problem eller symptomer kunne aksepteres og brukes som grunnlag for kreative løsninger på en glimmrende måte. En annen grunnide har å gjøre med det ubevisste dype intelligens, først og fremst når den er innlemmet i et menneskelig forhold som inkluderer kognitive samarbeidsevner. En tredje ide har å gjøre med det kreative forholdet mellom terapeut og klient som kan erstatte kapasiteten til terapeuten eller klienten alene.

NLP is like a hologram. Every part connects to every other part.

 

Linker til sider om QHHT

https://www.dolorescannon.com/about-qhht                                                                                            https://suzannespoonerqhht.com/qhht-quantum-healing-hypnosis-technique/                                                                          "Kraften til ditt underbevisste sinn" av Dr. Joseph Murray.